1portie(80 - 120gr)vlees/vis/vleesvervanger naar keus
1portie(80 - 120gr) gegaarde rijst, pasta of (zoete)aardappel
½portie(ong125gr) groenten naar keus
1 a 2portie(11 - 22gr) olijfolie om in te bakken
kruiden naar smaak
optioneelui en/of knoflook
Instructies
Kruid en snijd het vlees/vleesvervanger/vis in stukjes van ong 2cm.
Verhit de olie in een koekepan op hoog vuur.
Zodra de olie heet is bak je het vlees rondom gaar en bruin. Gebruik je ui en/of verse knoflook bak deze dan meteen mee.
Voeg vervolgens de groenten toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
Voeg als laatste de rest van de ingredienten toe en breng het op smaak met kruiden. Bak af en toe omscheppend nog ongeveer 5 minuten. Variatie:- Met deze recept kun je eindeloos varieren en ook zo je leftovers opmaken.