Ga terug
+ servings
eenpansgerecht

Eenpansgerecht

Makkelijk te maken, voedzaam en snel op tafel.
Recept is voor één persoon. Voor meerdere personen of dagen kun je het vermenigvuldigen.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 1
calorieën 300 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 portie (80 - 120gr)vlees/vis/vleesvervanger naar keus
  • 1 portie (80 - 120gr) gegaarde rijst, pasta of (zoete)aardappel
  • ½ portie (ong125gr) groenten naar keus
  • 1 a 2 portie (11 - 22gr) olijfolie om in te bakken
  • kruiden naar smaak
  • optioneel ui en/of knoflook

Instructies
 

  • Kruid en snijd het vlees/vleesvervanger/vis in stukjes van ong 2cm.
  • Verhit de olie in een koekepan op hoog vuur.
  • Zodra de olie heet is bak je het vlees rondom gaar en bruin. Gebruik je ui en/of verse knoflook bak deze dan meteen mee.
  • Voeg vervolgens de groenten toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
  • Voeg als laatste de rest van de ingredienten toe en breng het op smaak met kruiden.
    Bak af en toe omscheppend nog ongeveer 5 minuten.
    Variatie:
    - Met deze recept kun je eindeloos varieren en ook zo je leftovers opmaken.

Nutrition

Calories: 300kcal