Mix in een schaaltje de hüttenkäse, bieslook, knoflookpoeder en zwarte peper tot een smeuïge massa.
Leg de wrap op een groot bord.
Verdeel het hüttenkäse mengsel gelijkmatig over de wrap.
Verdeel over het midden van de wrap een rij slablaadjes. de pijnboompitten en daarop de plakjes gerookte zalm.
Rol de wrap zo strak mogelijk op en duw steeds de vulling eronder zodat het plat blijft liggen.Variatie:25 gr Tomaten pesto , krulsla Lolla Rosso, 3 plakjes kipfilet, en tuinkers.1/2 avocado fijngeprakt, gekruid met chilipeper, een paar druppels limoensap en een halve theelepel knoflookpoeder, 3 plakken vega kipfilet. 1 eetlepel mayonaise met 1 fijngesnipperd ui, 1 theelepel paprikapoeder en een paar druppels citroensap, 90 gr tonijn 1/2 eetlepel mais, een half handje heel fijngesneden ijsbergsla.