
Wraps
Makkelijk meenemen
Ingrediënten
- 1 volkoren wrap
- 1 portie ( 50gr) gerookte zalm
- 1/2 portie (50gr) hüttenkäse
- 1 tl gedroogde bieslook
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 3 a 4 blaadjes rucola
- 1 portie (15gr) pijnboompitten
- zwarte peper naar smaak
Instructies
- Mix in een schaaltje de hüttenkäse, bieslook, knoflookpoeder en zwarte peper tot een smeuïge massa.
- Leg de wrap op een groot bord.
- Verdeel het hüttenkäse mengsel gelijkmatig over de wrap.
- Verdeel over het midden van de wrap een rij slablaadjes. de pijnboompitten en daarop de plakjes gerookte zalm.
- Rol de wrap zo strak mogelijk op en duw steeds de vulling eronder zodat het plat blijft liggen.Variatie:25 gr Tomaten pesto , krulsla Lolla Rosso, 3 plakjes kipfilet, en tuinkers.1/2 avocado fijngeprakt, gekruid met chilipeper, een paar druppels limoensap en een halve theelepel knoflookpoeder, 3 plakken vega kipfilet. 1 eetlepel mayonaise met 1 fijngesnipperd ui, 1 theelepel paprikapoeder en een paar druppels citroensap, 90 gr tonijn 1/2 eetlepel mais, een half handje heel fijngesneden ijsbergsla.
Nutrition
Calories: 250kcal