
Eenpansgerecht
Makkelijk te maken, voedzaam en snel op tafel. Recept is voor één persoon. Voor meerdere personen of dagen kun je het vermenigvuldigen.
Ingrediënten
- 1 portie (80 - 120gr)vlees/vis/vleesvervanger naar keus
 - 1 portie (80 - 120gr) gegaarde rijst, pasta of (zoete)aardappel
 - ½ portie (ong125gr) groenten naar keus
 - 1 a 2 portie (11 - 22gr) olijfolie om in te bakken
 - kruiden naar smaak
 - optioneel ui en/of knoflook
 
Instructies
- Kruid en snijd het vlees/vleesvervanger/vis in stukjes van ong 2cm.
 - Verhit de olie in een koekepan op hoog vuur.
 - Zodra de olie heet is bak je het vlees rondom gaar en bruin. Gebruik je ui en/of verse knoflook bak deze dan meteen mee.
 - Voeg vervolgens de groenten toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
 - Voeg als laatste de rest van de ingredienten toe en breng het op smaak met kruiden. Bak af en toe omscheppend nog ongeveer 5 minuten. Variatie:- Met deze recept kun je eindeloos varieren en ook zo je leftovers opmaken.
 
Nutrition
Calories: 300kcal
