Roerei
Eventuuel:- glutenvrij-koolhydraatarm
Ingrediënten
- 2 eieren
 - 1 el (plantaardige) melk
 - vers gemalen peper
 - een mespuntje zout
 - 1 portie (45gr) 30+kaas
 - 1 portie (1⅓sneetje) volkorenbrood
 
Instructies
- Breek de eieren boven een kom, voeg de melk toe, en klop ze kort los met een vork. Het wit en geel hoeven niet helemaal te worden gemengd.
 - Verhit een koekepan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
 - Schenk het eimengsel in de pan, zet het vuur laag en roer voortdurend zodat het niet aan de pan gaat kleven. Blijf roeren, zodat het ei overal gelijkmatig stolt.
 - Zet het vuur uit als het ei half gestold is. Door de warmte van de pan stolt het ei verder. Blijf roeren.
 - Breng op smaak met peper en eventueel zout.
 - Roer de kaas er doorheen en serveer op toast.Variatie- voor extra romig doe er slagroom bij ipv melk.- roerbak eerst wat groenten en voeg dan het eimengsel erbij
 
Nutrition
Calories: 300kcal
